Array

Вести и активности

Меѓународен симпозиум

  Ве покануваме на Меѓународен симпозиум 22 јуни 2019 година во Велес.

БаСС Новости

  На 24 -от конгрес на BaSS (Balkan Stomatological Society) најголемата стоматолошка научна ...

Потпишување на Договор за соработка

  Потпишување на Договор за соработка со РК на БЗС на Пловдив и ДДДММ на 09.03.2018 година.

Соработка помеѓу ДДДММ и БЗС

  Како резултат на Договор за соработка помеѓу ДДДММ и СРК на БЗС    ...

Потпишување на Договор за соработка

  Потпишување на Договор за соработка помеѓу ДДДММ и СРК.

Mеѓународна соработка со BaSS

  ДДДММ е членка („supporting member„) на Балканската Стоматолошка Асоцијација (BaSS).

Фотоархива на настани

View the embedded image gallery online at:
http://www.dentalmakedonija.org/#sigProGalleria98895d0696
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Скопје 
icon.location Датум: 23 март 2019
View the embedded image gallery online at:
http://www.dentalmakedonija.org/#sigProGalleria2951086f59
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Струмица 
icon.location Датум: 30 јуни 2018
View the embedded image gallery online at:
http://www.dentalmakedonija.org/#sigProGalleria18cd51be56
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Скопје 
icon.location Датум: 01 и 02 јуни 2018
View the embedded image gallery online at:
http://www.dentalmakedonija.org/#sigProGalleriad5b49a4861
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Куманово 
icon.location Датум: 25 мај 2018

predna/dobredojde.jpg

Календар на настани

31 март 2018, Битола.

Меѓународен симпозиум
30 јуни 2018, Струмица.

Правна регулатива

E-Билтен

Бидете информирани за сите активности, настани.

Стоматолошки форум

forum

Книжарница Херби
Медимак Скопје
Курапрокс
Listerine
Colgate
Вик дентал
Орал естетик трејд
Дентамед-м
Книжарница Херби
 
 


ДДДММ друштво на доктори на дентална медицина на Македонија
е доброволно,  невладино, непартиско стручно здружение надоктори на стоматологија и сите други стручни лица кои учествуваат во стоматолошка здравствена заштита формирано со слободно здружување на граѓани.
Прочитај повеќеКонтакт информации:

Друштво на доктори на дентална медицина
на Македонија
Адреса: ул.„Илинденска“ бр.5-а,
Kуманово, 1300
Тел:+389 (0) 31 423 537
Моб:+389 (0) 70 313 648