Фотоархива  
     
   
 
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„.                     
                                  
icon.location Локација: Хотел Кристал Палас - Прилеп
icon.location Датум: 02 март 2019
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Современи трендови во дентална медицина„
               
icon.location Локација: Хотел “Континентал„ Скопје
icon.location Датум: 23 март 2019
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Актуелности во денталната медицина„.                     
                                  
icon.location Локација: Хотел „Сириус„ - Струмица
icon.location Датум: 04 мај 2019